О П Р Е Д Е Л Е Н И Е   № 154

 

                                Гр.Добрич 22.03.2017г.

 

                              В  ИМЕТО  НА  НАРОДА

 

Добричкият окръжен съд търговско отделение в закрито заседание на двадесет и втори март през две хиляди и седемнадесета година в състав:

                

                                                   Съдия:Т.Ангелова

 

При секретаря                като разгледа докладваното от съдия Таня Ангелова т.д. 75 /2017г. по описа на ДОС и за да се произнесе,взе предвид следното:

      Постъпила е молба от „***”АД гр.Добрич с искане за спиране на регистърно производство  по подадено заявление за вписване на промени по партидата на дружеството.

      С разпореждане от 21.03.2017г. молбата като нередовна е оставена без движение с указания за внасяне на държавна такса и прилагане на доказателства,представляващи условие за спиране на регистърното производство по чл.536 ГПК.С молба вх.№ 1897/22.03.2017г. молителят е представил б.б. за внесена държавна такса ,извлечение от ТР за подадено заявление за вписване,два броя протоколи  от решения на ОС и от решение на Съвета на директорите.Не е изпълнено разпореждането на съда относно представяне на доказателства за заведено дело относно правоотношение,което е условие за издаване на искания акт или е предмет на установяване с този акт или за възникнал гражданскоправен спор по молбата за издаване на акта между молителя или друго лице,което се противопоставя на акта.Поради нередовност на молбата ,за което молителят е предупреден с разпореждането на съда,производството следва да се прекрати.

       Воден от горното съдът

          О П Р Е Д Е Л И :

       ПРЕКРАТЯВА производството по ч.т.д.№ 75/2017г. по описа на Окръжен съд гр.Добрич и връща молбата на молителя.

       Определението може да се обжалва пред Апелативен съд гр.Варна с частна жалба в едноседмичен срок от съобщението до молителя.

 

                                                       Съдия: