Р     Е    Ш    Е    Н    И    Е

 

№ 36

 

гр.Д., 05.04.2017 г.

 

В    ИМЕТО    НА    НАРОДА

 

Д.КИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД         ТЪРГОВСКО  ОТДЕЛЕНИЕ  в закрито заседание на пети април две хиляди и седемнадесета  година в състав: СЪДИЯ Г.П. разгледа ф. д.    757/1996 г., и за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството е по чл. 250, ал. 1 във вр. с  чл. 595, ал. 1 ГПК и е образувано по молба на сдружение „Училищно настоятелство – СОУ „П.Р.С.“ гр. Д. с искане за допълване на Решение № 33/27.03.2017 г. на Д.кия окръжен съд по ф. д. № 757/1996 г.

          Съдът констатира, че не се е произнесъл по искането на молителя за вписване на промяна в наименованието на сдружението. Искането е допустимо и основателно и следва да се уважи.

                С оглед изложените съображения и на осн. чл. 250, ал. 1 във вр. с чл. 602, ал. 2 ГПК Д.КИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД

 

 

Р    Е    Ш   И :

 

 

ВПИСВА промени обстоятелствата, подлежащи на вписване в регистъра за юридическите лица с нестопанска цел при Д.КИЯ ОКРЪЖЕН СЪД по партидата на СДРУЖЕНИЕ с наименование „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО - СОУ П.Р.С.” гр. Д., както следва:   

ВПИСВА промяна в наименованието на сдружението – от „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО - СОУ П.Р.С.” гр. Д. на „УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО - СУ П.Р.С.” гр. Д..

          РЕШЕНИЕТО ПОДЛЕЖИ НА НЕЗАБАВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

РЕШЕНИЕТО ПОДЛЕЖИ НА СЪОБЩАВАНЕ НА МОЛИТЕЛЯ.

РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ. 

 

 

                                                                              СЪДИЯ: