Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 66

                           В ИМЕТО НА НАРОДА

 

                                             гр.Добрич 09.06.2017 г.

                              

 

ДОБРИЧКИ ОКРЪЖЕН СЪД.................... ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ  закрито заседание на    девети юни………………………..

през две хиляди и седемнадесета                                                    година в състав:

 

                                         

 

                                                                         ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:Т.СТОЕВА

 

 

при  секретаря .......................... ...................................................................      и в присъствието на прокурора......................................................................като разгледа докладваното  от  съдия докладчик Т.СТОЕВА..................Ф.Д.№629           по описа за 1998г.и за да се произнесе взе предвид   следното:.......................

     Производството е по чл.595 и сл.от ГПК,във вр.с чл.6,17,18 и чл.33 от ЗЮЛНЦ  и чл.306 и сл. от Закона за предучилищното и училищно образование.

     Постъпило е искане от представляващия Сдружение с нестопанска цел с наименование-„УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ЕГ ГЕО МИЛЕВ“,със седалище и адрес на управление –гр.Добрич,ул.“Независимост“№21,представлявано от Г. Генчев за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на заявителя,а именно вписване на изменения в Устава му,както и заличаване на досега вписаните членове на училищното настоятелство и вписване на новоизбрани такива.

   Искането е основателно и следва да бъде уважено.

   Представени са изискуемите се съобразно ЗЮЛНЦ писмени доказателства:Протокол от проведено заседание на Съвета на настоятелите с взето решение за свикване на общо събрание на сдружението,покана,публикувана в  ДВ бр.18/24.02.2017г.,с вписани дата,час и място на провеждане на събранието и дневен ред,списък с членовете на общото събрание.На проведеното на 19.04.2017г.общо събрание ,при наличие на необходимия кворум и мнозинство,са взети решения за освобождаване на досега вписаните членове на Съвета на настоятелите и избор на нови единадесет члена.Приети са изменения в чл.34 от Устава на сдружението,като е увеличена числеността на членовете на Съвета на настоятелите от 9 на 11 члена.Проведено е заседание на новоизбраните членове на Съвета на настоятелите,на което с нужното мнозинство е взето решение за избор на представляващ сдружението.Представляващия представя образец от подписа си.

    Внесена е държавна такса за вписване на промените.

    Водим от изложеното Окръжният съд,

                        Р  Е  Ш  И  :

   ВПИСВА промени в обстоятелствата по партидата на Сдружение с нестопанска цел с наименование-„УЧИЛИЩНО НАСТОЯТЕЛСТВО ЕГ ГЕО МИЛЕВ“,със седалище и адрес на управление –гр.Добрич,ул.“Независимост“№21,регистрирано по ф.д.№629/98 г.по описа на Добрички окръжен съд,както следва:

   ВПИСВА изменен устав на сдружението.

   ЗАЛИЧАВА досега вписаните членове на Съвета на настоятелите .

   ВПИСВА нови членове на Съвета на настоятелите в състав:

1.А.Г.П.ЕГН **********

2.ВЕНЦИСЛАВА ЛАЗАРОВА АПОСТОЛОВА ЕГН **********

3.Г.Г.Г. ЕГН **********

4.Д.Г.М.ЕГН **********

5.З.К.Д.ЕГН **********

6.И.Г.Д.ЕГН **********

7.К.К.К.ЕГН**********

8.М.П.М.ЕГН **********

9.М.Н.Д.ЕГН **********

10.Н.П.П.-Й.ЕГН **********

11.С.М.В.-Г.**********.

  ЗАЛИЧАВА досега вписаните представляващи сдружението.

  ВПИСВА като представляващ сдружението Г.Г.Г. ЕГН **********.

  Решението подлежи на незабавно изпълнение като се впише в регистъра на ДОС за сдружения с нестопанска цел и се съобщи на молителя.

  Решението не подлежи на обжалване.

 

                                                                          ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: