О   П   Р   Е   Д   Е   Л   Е   Н   И   Е

 

№ 401

 

гр. Добрич, 22.08.2017 г.

 

                                              

                                В      И М Е Т О     Н А       Н А Р О Д А                     

ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД        ТЪРГОВСКО ОТДЕЛЕНИЕ  в закрито заседание на двадесет и втори август две хиляди и  седемнадесета  година в състав: СЪДИЯ ГЕОРГИ ПАВЛОВ разгледа т. д. № 297 по описа за 2012 г. и за да се произнесе, взе предвид следното:

С молба рег. № 3386/21.08.2017 г. синдикът е представил отчет за своята дейност и доклад за извършените разпределения на сумите, събрани при осребряването и за останалите неплатени вземания, като е поискал свикване на заключително събрание на кредиторите.

С оглед на това обстоятелство, и на сон. чл. 734, ал. 1 ТЗ Съдът по несъстоятелността следва да свика заключително събрание на кредиторите със следния дневен ред: 1. Изслушване на доклада на синдика за извършените разпределения на сумите, които са събрани при осребряването и за останалите неплатени вземания; 2. Решение относно непродаваемите вещи от масата на несъстоятелността.

С оглед изложените съображения и на осн. чл. 734, ал. 1 ТЗ, ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД

 

                                     О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И :

 

СВИКВА на 26.09.2017 г. от 14.30 ч. заключително събрание на кредиторите на  „***“ ЕООД  ( в несъстоятелност ) гр. ***о, общ. ***о, област Добрич, с дневен ред: 1. Изслушване на доклада на синдика за извършените разпределения на сумите, които са събрани при осребряването и за останалите неплатени вземания; 2. Решение относно непродаваемите вещи от масата на несъстоятелността.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО ДА СЕ ОБЯВИ В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР.                               

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ.   

 

                                                             СЪДИЯ: