О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е    № 385   

                                    гр.Добрич 

                                     14.08.2017г.

ДОБРИЧКИ ОКРЪЖЕН СЪД...... ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ            в з.з. на четиринадесети август  

през две хиляди и седемнадесета  година

в състав:

                                                          ПРЕДСЕДАТЕЛ: Т.СТОЕВА     

                                                          ЧЛЕНОВЕ:

                                                                                                                               

при  секретаря ……….……..........................      и в присъствието на прокурора...............................................................като разгледа докладваното  от  съдия докладчик  Стоева                   т.д.№168 описа за 2017 г.и за да се произнесе взе предвид   следното.......................:

    Постъпила е жалба от „Т. „ЕООД,ЕИК*** ,чрез адв.В.Й. ,ДАК ,със съдебен адрес ***,адв.Й. срещу  Отказ на АВ,ТР №***/19.06.2017г.,наименована писмено становище.

  С Разпореждане от 26.06.2017г.,връчено на адвокат Й. на 28.06.2017г. е указано на жалбоподателя да отстрани нередовности в подадената жалба-а именно да внесе държавна такса по жалбата от 7,50 лв.по сметка на ДОС и да формулира надлежно искането си.

   В определения едноседмичен срок посочените нередовности не са били отстранени,поради което жалбата следва да се върне на подалия я процесуален представител на дружеството, а производството по делото да бъде прекратено.

   Водим от изложеното Окръжният съд,

    О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И:

   ВРЪЩА подадената от  „Т. „ЕООД,ЕИК*** ,чрез адв.В.Й. ,ДАК ,със съдебен адрес ***,адв.Й. жалба срещу Отказ на АВ,ТР №***/19.06.2017г.

  ПРЕКРАТЯВА производството по т.д.№168/2017г.по описа на Добрички окръжен съд.

  Настоящото определение подлежи на обжалване пред Апелативен съд гр.Варна с  частна жалба в едноседмичен срок от съобщаването му на жаллбоподателя.

                                               ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: