О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е   

 

                               882                ,26.09.2017 година, град Добрич

                                    

          ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, гражданско отделение, в закрито заседание на двадесет и шести септември през 2017г., в следния състав :

                                       Председател : ГАЛАТЕЯ ХАНДЖИЕВА

                                             Членове : ДИАНА ДЯКОВА

                                                           ЖЕЧКА МАРГЕНОВА

като разгледа докладваното от съдията Жечка Маргенова в.ч.гр.д.№442 по описа за 2017година, и за да се произнесе, съобрази следното:

Производството е по реда на чл.23, ал.3 от ГПК.

С  определение №210/11.09.2017г. по гр.д.№367/2017г. на Районен съд  гр.Генерал Тошево е прекратено производството по същото поради отстраняване на всички съдии от разглеждането му и е изпратено за определяне на друг равен по степен съд за разглеждането му.

 Видно от данните по делото, производство е образувано по искова молба на Р.Г.Й. от гр.Ген.Тошево, с която против Районна прокуратура гр.Ген.Тошево е предявен иск за присъждане на обезщетение за не ползван платен годишен отпуск.

С оглед невъзможността за формиране на състав на Районен съд  Генерал Тошево за разглеждане на делото, Добричкият окръжен съд намира, че са налице предпоставките на чл.23, ал.3 от ГПК. Следва да бъде определен друг равен по степен съд от съдебния район и целесъобразно се явява делото да бъде изпратено за разглеждане на Районен съд гр.Добрич.

Предвид горното,ВЪЗЗИВНИЯТ СЪД

                           

О   П   Р   Е   Д   Е   Л   И   :  

 

ИЗПРАЩА  гр.д.№367/2017г. на Районен съд  гр.Генерал Тошево, образувано по искова молба на Р.Г.Й. от гр.Ген.Тошево, с която против Районна прокуратура гр.Ген.Тошево, за разглеждане от Районен съд гр.Добрич.

Определението не подлежи на обжалване.

ПРЕДСЕДАТЕЛ :                     ЧЛЕНОВЕ : 1.                           2.