Р     Е    Ш    Е    Н    И    Е

 

№ 98

 

гр. Добрич, 10.10.2017 г.

 

 

                                        В      И М Е Т О      Н А      Н А Р О Д А

 

 

ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД            ФИРМЕНО ОТДЕЛЕНИЕ в закрито заседание на десети октомври две хиляди и седемнадесета година в състав: СЪДИЯ ГЕОРГИ ПАВЛОВ разгледа ф. д.  1140/2000  г., и за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството е по чл. 595, ал. 1 ГПК.

ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД, на осн. чл. 602, ал. 2 ГПК, като провери наличието на подлежащото за вписване обстоятелства и допустимостта на тяхното вписване, приема за установено следното:

Регистърното производство е образувано по писмено искане за вписване на промени по партидата на сдружението в съдебния регистър за юридическите лица с нестопанска цел.  

Писменото искане е подадено от оправомощеното по см. на чл. 600, т. 1 ГПК лице – от председателя на управителния съвет на сдружението, който съгл. чл. 31, т. 1 във вр. с  10, ал. 1 ЗЮЛНЦ  управлява и представлява юридическото лице с нестопанска цел.

Към искането съобр. изискванията на чл. 601, ал. 2 ГПК са приложени необходимите документи за подлежащите на вписване обстоятелства:  

Протокол от заседание на Управителния съвет на сдружението с взето решение за свикване на Общо събрание съобр. чл. 26, ал. 1 ЗЮЛНЦ; Поканата за събранието, съдържаща установените в чл. 26, ал. 2 ЗЮЛНЦ реквизити; Протокол от проведеното при условията на кворум съобр. изискванията на чл. 27 ЗЮЛНЦ Общо събрание на сдружението, на което са взети с изискуемия от чл. 29, ал. 1 ЗЮЛНЦ кворум –  обикновено мнозинство от присъстващите – решение по чл. 25, ал. 1, т. 3 ЗЮЛНЦ – избор и освобождаване на членове на управителния съвет на сдружението.

Налице са подлежащи на вписване обстоятелства, както и материалноправните и процесуалноправните предпоставки за допустимостта на вписването им в регистъра за юридическите лице с нестопанска цел.

                С оглед изложените съображения и на осн. чл. 602 ГПК,  ДОБРИЧКИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД

 

 

Р    Е    Ш   И :

 

 

ВПИСВА в регистъра за юридическите лице с нестопанска цел при ДОБРИЧКИЯ ОКРЪЖЕН СЪД промени в обстоятелствата по партидата  на СДРУЖЕНИЕ с наименование “***” гр. Каварна, общ. Каварна, област Добрич, както следва:

ЗАЛИЧАВА членовете на Управителния съвет на сдружението.

ВПИСВА УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ в състав:

С.В.С. ЕГН  **********

Н.К.У.ЕГН **********

А.М.А.ЕГН **********

          УПРАВЛЕНИЕ И НАЧИН НА ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО:

Сдружението ще се представлява от Председателя на сдружението С.В.С. ЕГН  **********.

          РЕШЕНИЕТО ПОДЛЕЖИ НА НЕЗАБАВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ.

РЕШЕНИЕТО ПОДЛЕЖИ НА СЪОБЩАВАНЕ НА МОЛИТЕЛЯ.

РЕШЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ. 

 

 

                                                                  СЪДИЯ: