О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е   № 34

                              гр.Добрич 15.01.2018 г.

                                      

ДОБРИЧКИ ОКРЪЖЕН СЪД...... ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ  закрито заседание на петнадесети януари              

през две хиляди и осемнадесета                              година в състав:

                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ:Т.СТОЕВА

                                                                        ЧЛЕНОВЕ:Е.И.

                                                                                 Г.ПАВЛОВ                                                                                            

при  секретаря  …………......................................................      и в присъствието на прокурора......................................................................като разгледа докладваното  от  съдия докладчик Стоева.........В.гр.д.№18

от 2018 г.по описа на съда и за да се произнесе взе предвид следното: 

       Постъпила е жалба от М.И.М. ЕГН ********** ***,чрез адв.Г.Д. срещу Протокол №1/25.03.2017г.за определяне на размера на дължимите от длъжника разноски по изп.д.№20087370400578  по описа на ЧСИ Л.Тасева,с район на действие Добрички окръжен съд,вписана в КЧСИ под №737.

     Жалбата е депозирана в законоустановения срок.

     Като се запозна с доказателствата по делото,съдът намира за установено следното:С Постановлението от 25.03.2017г.са определени дължимите към тази дата разноски по изпълнението,дължими от длъжницата по делото.С Разпореждане от 08.12.2017г. е отменен изцяло Протокол за сметка от 25.03.2017г.

    Макар,на основание чл.435 ал.2  т.7 от ГПК длъжникът да има право да обжалва разноските по изпълнението,то в настоящия случай жалбата се явява лишена от правен интерес ,доколкото атакувания акт на частния съдебен изпълнител е изцяло отменен.

   С тези мотиви жалбата следва да се остави без разглеждане,а производството по делото –да бъде прекратено,поради недопустимост на подадената жалба.

   Водим от изложеното Окръжният съд,

        О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И:

    ОСТАВЯ БЕЗ РАЗГЛЕЖДАНЕ подадената от М.И.М. ЕГН ********** ***,чрез адв.Г.Д.,жалба срещу Протокол №1/25.03.2017г.за определяне на размера на дължимите от длъжника разноски по изп.д.№20087370400578  по описа на ЧСИ Л.Тасева,с район на действие Добрички окръжен съд,вписана в КЧСИ под №737.

   ПРЕКРАТЯВА производството по в.гр.д.№18/2018г.по описа на ДОС.

   Определението подлежи на обжалване пред Апелативен съд гр.Варна в едноседмичен срок от съобщаването му жалбоподателката с частна жалба.

 

 

     ПРЕДСЕДАТЕЛ:                            ЧЛЕНОВЕ:1.                 2.