Р  Е  Ш  Е  Н  И  Е № 2

    В ИМЕТО НА НАРОДА       

            гр.Добрич 05.01.2018 г.

                                      

ДОБРИЧКИ ОКРЪЖЕН СЪД...... ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ закрито заседание на пети януари                   

през две хиляди и осемнадесета                              година в състав:

                                                       ОКРЪЖЕН СЪДИЯ:Т.СТОЕВА

                                                                                                                                                                              

при  секретаря …………........................      и в присъствието на прокурора......................................................................като разгледа докладваното  от  съдия докладчик Стоева......Ф.д.№24

от 2012г.по описа на съда и за да се произнесе взе предвид следното: 

    Постъпило е заявление от СНЦ „***“,с.С.,обл.Добричка,ул.“***“№3 за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на заявителя-промени в състава на управителния съвет и представляващия сдружението.

  С Разпореждане №53 от 28.08.2017г. на заявителя е указано да представи допълнителни доказателства във връзка с подаденото заявление.Разпореждането е връчено по седалището на сдружението ,редовно на основание чл.50 от ГПК.

   Към заявлението не са представени справка за действителния брой на членовете на сдружението,с оглед установяване налице ли е необходимия кворум на проведеното общо събрание.Липсват доказателства,че поканата за събранието е сведена до знанието на всички членове на сдружението-т.20 ал.3 от Устава на сдружението.

   При така установеното съдът намира,че не са представени доказателства за редовното свикване и провеждане на общото събрание на сдружението,поради което молбата за вписване на исканите промени следва да се остави без уважение.

   Водим от горното Окръжният съд,

      Р  Е  Ш  И:

   ОСТАВЯ БЕЗ УВАЖЕНИЕ подадената от СНЦ „***“,с.С.,обл.Добричка,ул.“***“№3,регистрирано при ДОС с Решение №77/14.08.2012г.по ф.д.№24/2012 г.по описа на съда  молба за вписване на промени в обстоятелствата по партидата на сдружението,а именно- промени в състава на управителния съвет и представляващия сдружението.

   Решението подлежи на обжалване пред Апелативен съд гр.Варна с частна жалба в едноседмичен срок от съобщаването му заявителя.

   

                                                       ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: