О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е п  № 420

           гр.Д.  18.09.2019г.

                                      

Д.КИ ОКРЪЖЕН СЪД...... ТЪРГОВСКА КОЛЕГИЯ  закрито заседание на осемнадесети септември            

през две хиляди и деветнадесета                       година в състав:

                                                       ПРЕДСЕДАТЕЛ:Т.Стоева

                                                                        ЧЛЕНОВЕ:

                                                                                                                                                                              

при  секретаря  …………......................................................      и в присъствието на прокурора......................................................................като разгледа докладваното  от  съдия докладчик Стоева...........Т.д.№167

от 2019 г.по описа на съда и за да се произнесе взе предвид следното: 

     Постъпила е молба от „Л**“ЕООД,ЕИК **,със седалище и адрес на управление-гр.Д.,ж.к.“Д.“бл.42,вх.А,ет.8,ап.23,представлявано от управителя Н.Я.К. за откриване на производство по несъстоятелност,на основание чл.625 и сл.от ТЗ,с начална дата на неплатежоспособността-24.07.2019г.

   С Разпореждане от 14.08.2019г.по т.д.№157/2019г.по описа на ДОС съдът е указал на заявителя в едноседмичен срок от връчване на разпореждането да отстрани констатираните нередовности на молбата.

   Съобщението за разпореждането е връчено на представляващия дружеството,изтекъл е срокът за отстраняване на нередовностите на подадената молба,без в дадения срок те да бъдат отстранени.

   На основание чл.628 от ТЗ във вр.с чл.621 от ТЗ и чл.129 ал.3 от ГПК подадената молба следва да се върне като нередовна,а производството по делото да бъде прекратено.

   Водим от горното Окръжният съд ,

       О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И:

   ВРЪЩА като нередовна подадената от  Л**“ЕООД,ЕИК **,със седалище и адрес на управление-гр.Д.,ж.к.“Д.“бл.42,вх.А,ет.8,ап.23 ,представлявано от управителя Н.Я.К. молба за откриване на производство по несъстоятелност на дружеството и обявяването му в неплатежоспособност.

   ПРЕКРАТЯВА производството по т.д.№167/2019г.по описа на Д.ки окръжен съд.

   Определението подлежи на обжалване с частна жалба пред Апелативен съд гр.Варна в едноседмичен срок от съобщаването му на молителя.

 

                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: