О   П   Р   Е   Д   Е   Л   Е   Н   И   Е

 

 

№513

 

гр. Д., 06.11.2019 г.

                                              

                                В      И М Е Т О     Н А       Н А Р О Д А   

                  

Д.КИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД        ТЪРГОВСКО ОТДЕЛЕНИЕ  в закрито заседание на шести ноември две хиляди и деветдесета година в състав: СЪДИЯ ГЕОРГИ ПАВЛОВ разгледа  т. д. № 230 по описа за 2015 г. и за да се произнесе, взе предвид следното:

По делото, видно от доклада на синдика рег. вх. № 7080/05.11.2019 г., наличното имущество на длъжника не е достатъчно за покриване на началните разноски, поради което Съдът по несъстоятелността следва да определи сумата, която трябва да бъде предплатена в даден от него срок от кредиторите, за да бъде открито производството по несъстоятелност.

В разглеждания случай, Съдът по несъстоятелността, като прецени размера на евентуалното възнаграждение  на синдика, както и очакваните разноски по несъстоятелността, приема, че е необходима сумата от 9 000.00 лв. за плащане на разноските по несъстоятелността на този етап и същата следва да бъде предплатена от кредиторите в едномесечен срок от съобщението.

С оглед изложените съображения и на осн. чл. 629б ТЗ, Д.КИЯТ ОКРЪЖЕН СЪД

 

                                     О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И :

 

УКАЗВА на кредиторите на несъстоятелността по т. д. № 230/2015 г. по описа на Д.кия окръжен съд: Н. А. П. гр. С., ул. „Г. С. Р.” № *, „О. Б. Б.” АД  гр. С., ул. „С. С.“ № 5,   „***“ ООД гр. Д.,  пл. „В.“ № 2, вх. А, ет. 1, ап. 1,  „***“ ЕООД  с. В., общ. П., област П., в едномесечен срок да предплатят сумата от  9 000.00 ( девет хиляди ) лв., необходима за предплащане разноските по несъстоятелността; в случай на неизпълнение производството по делото ще бъде спряно на основание чл. 632, ал. 1 ТЗ.

ОПРЕДЕЛЕНИЕТО НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ.   

                                    

                                                            СЪДИЯ: